JET & JOB


highJJjanhighJJfebhighJJmrthighJJaprhighJJmeihighJJjunihighJJjulihighJJaughighJJsephighJJokthighJJnovhighJJdechighJJverzamelbldhighJJjunirhighJJverzamelbld-nu         JET & JOB 2013 Een serie van 13 schilderijen van kinderen die jarig zijn. En polaroids van hoe ze nu zijn.

JET EN JOB is een serie van 13 schilderijen van kinderen die jarig zijn. Elke maand in 2013 heb ik een schilderij gemaakt van een vriend of vriendin die in díe maand jarig is. Ik ben bij hun ouders op bezoek geweest om een foto uit te zoeken van toen ze klein en jarig waren. Die foto heb ik gebruikt voor het schilderij. Het bezoek aan de ouders was een onderdeel van het project JET EN JOB. Er zijn veel verhalen over vroeger uitgekomen. Inmiddels zijn alle geportretteerden rond de 35 jaar. Als cadeau geef ik hun het schilderij voor hun eerstvolgende verjaardag. Mijn afgelopen verjaardag heb ik gevierd met de 12 mensen die geportretteerd zijn. Op dit kinderfeestje zijn de polaroids gemaakt.

Mocht je het leuk vinden om ook een portret te hebben van jezelf als kind, of interesse hebben in een ander schilderij in opdracht, neem dan contact op met mij.